Despre

tac-dung-cua-dap-mat-na-mat-ong-2

Mierea de albine a fost prima substanță dulce folosită de om, fiind prețuită în special de preoți în cadrul diverselor ritualuri. Există suficiente mărturii că în civilizațiile antice mierea naturala era folosită, printre altele, la prepararea unei băuturi alcoolice la care se adăuga polen și levuri din faguri, însă, cele mai vechi documente referitoare la miere de albine sunt două fragmente scrise în limba sumeriană. De la egipteni au rămas mărturii privind modul de recoltare și folosire a mierii de albine. În Grecia antică s-a scris mult despre producerea de miere albine. Hipocrate recomanda mierea pentru vindecarea unor afecțiuni (gastrointestinale, renale, respiratorii) și pentru tratamentul plăgilor.

Produsele:

Nectaria: sunt varianta cea mai naturală de consum a mierii.

Sloganul nostru este posibilitatea de a consuma produse naturale pe bază de miere de albine care contribuie la păstrarea sănătăţii dumneavoastră.
Prin consumul de produse apicole ne protejam sanatatea și ne ajutăm să o recuperam atunci cand este cazul.
Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale,vitamine, enzime, acizi organici.

Culoarea

În raport cu substanțele colorate care se găsesc în nectar și care sunt pigmenți vegetali-caroten, clorofilă, xantofilă- culoarea mierii diferă de la incolor până la neagră. La mierea de nectar predomină culoarea galbenă. Mierea strânsă la începutul primăverii are o culoare de un galben viu, până la portocaliu. Cu timpul, mierea își pierde culoarea inițială, de obicei se închide la culoare, iar în timpul cristalizării se deschide.

 

Certificari si diplome

 

 

 

 

Your Shopping Cart
Subtotal: 0.00lei  (0 items)
Your shopping cart is empty
Start Shopping!